Wie zijn wij?

Foto
Hallo!

Ik ben Eva en samen met mijn man Wim en dochter Lea woon ik in het landelijke Sint-Lievens-Esse, deelgemeente van Herzele, gekend door zijn karakteristieke watertoren, de Sint-Lievensbron, de dancings, het Duivenbos en uiteraard de Pater Lieven van Brouwerij Van Den Bossche. Wim is hier geboren en getogen en ik ben vanuit het Land van Aalst de liefde gevolgd naar hier.

Het is gewoon onmogelijk om niet verliefd te worden op deze streek, met zijn glooiende heuvels, de rust, de prachtige landschappen, de eindeloze wandelingen die je hier kan maken én de heerlijke producten die hier geproduceerd worden.

We proberen zelf zoveel mogelijk voor lokale producten te kiezen, al is dat niet altijd even gemakkelijk. Je moet ze eerst al weten te vinden, want ze hebben niet altijd een groot uithangbord en zitten vaak goed verstopt. Ze hebben ook niet altijd een eigen winkel of ze hebben slechts één of enkele verkoopmomenten in de week en dat moet dan ook nog eens voor ons passen. Ze zitten verspreid over de hele regio, waardoor je er ook wel wat kilometers en tijd moet voor over hebben. 

Maar veel van die producten zijn écht wel de moeite waard. Ik heb al zo veel lekkers ontdekt en ik blijf ervan versteld staan hoeveel producten er zijn die ik nog niet ontdekt heb. En omdat ik hier niet alleen van wil genieten en mijn ontdekkingen wil delen met anderen, groeide het idee om er iets mee te gaan doen.

 

En zo werd De Streekboetiek geboren!


Ikzelf sta aan het roer en zorg voor het dagelijkse reilen en zeilen. Bestellingen verwerken, de webwinkel onderhouden, de boekhouding opvolgen, nieuwe producten zoeken (en proeven!), teksten schrijven, foto's maken,... mijn to do lijst is eindeloos. Gelukkig kan ik rekenen op Wim die achter de schermen een handje toesteekt bij het bezorgen en het ophalen van bestellingen. 

Ik ben superblij dat ik je mag verwelkomen in mijn webwinkel en ik hoop dat je net zoals ik versteld zal staan van al die heerlijke, lokale en artisanale producten.

Veel plezier!
Eva