Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur
Brouwerij-Wildebrasse
Brouwerij Wildebrasse kwam tot stand toen Koen zijn vrienden de essentie van bier wou laten inzien. Want bier omvat volgens Koen het volledige spectrum van het leven:

“Het bevat vooral water en lest dus prima de dorst. Maar bier is ook genieten, het is cultuur, en het heeft absoluut een sociale toegevoegde waarde. Drink bier met vrienden en je leeft langer én gezonder. Daarom leerde ik tal van mijn vrienden bier drinken. En toen dat gelukt was, wilden er sommige vrienden ook nog zelf gaan brouwen…”
Koen


Nico, Ann en Patrick sprongen mee aan boord, volgden een brouwersopleiding en samen begonnen ze wilde plannen te smeden. Voor zijn 50ste verjaardag ontwierp Patrick een stevig donker bier dat spontaan de naam “Het zwarte gat” kreeg. Het bier werd ontwikkeld in hun eigen miniproefbrouwerij (lees: in de garage), maar wordt nu gebrouwen bij een bevriende brouwer in Tielt.

Hoewel het bier elders gebrouwen wordt, zijn het wel de vier Wilde brassers die aan het roer staan. Ze selecteren zelf de beste grondstoffen en hechten er belang aan om zoveel mogelijk lokale grondstoffen te gebruiken, zoals Belgische mout en hop. Ook het brouwen, bottelen en etiketteren doen ze zelf.

Enkel het uitschenken en het degusteren laten ze ook aan anderen over.
Bezig met laden...
Wildebrasse Blonde wildebrasse (33cl)
Wildebrasse Blonde wildebrasse (33cl)

Licht zoetig blondje

2,90

Wildebrasse Het zwarte gat (33cl)
Wildebrasse Het zwarte gat (33cl)

Hoppig en vol, met de smaak van bruine kandijsuiker, koffie en karamel

2,90


Laatst bekeken producten