Zachte streekbieren
Zachte streekbieren
4 Reviews | Review toevoegen
Een streekbierenpakket bestaande uit lichte, dorstlessende doordrinkers. Vandaar ook de naam van het pakket. Geen exuberante alcoholgehaltes, geen speciale smaken, gewoon lekkere frisse streekbieren.

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 36,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ale with Attitude Spartacus blond (33cl)

Spartacus blond is een eerder zoet bier, met slechts in de verte een vleugje bitterheid. Het smaakt fruitig met toetsen van gember aangevuld met een zachte kruidigheid die afkomstig is van een geheime kruidenmengeling. Het bier werd vernoemd naar de bekende wielrenner Fabian Cancellara die bekend stond om zijn aanvallende rijstijl en daarom de bijnaam Spartacus kreeg.

Bovenkassei T'Kaseike donkere tripel (33cl)

Brouwerij Bovenkassei kiest bewust voor kwaliteit, volle smaak en kleinschaligheid en brouwt zogenaamde “craft bieren”. T’Kaseike donkere tripel is op zich al een uitzonderlijk bier omdat het om een donkere tripel gaat, terwijl tripels over het algemeen eerder blond zijn. Hij heeft net als zijn blonde broertje een zacht-kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak.

Contreras Valeir Extra (33cl)

Valeir Extra is een goudblond speciaalbier in de Indian Pale Ale stijl. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Zijn smaak is bloemig, kruidig en evenwichtig met een aromatische en hoppige afdronk. Het werd voor het eerst gebrouwen als gelegenheidsbier naar aanleiding van de doortocht van de Ronde van Vlaanderen door Gavere in 2007. Toen verscheen het onder de naam El Toro, daarna vond het een plaatsje in het permanent gamma onder de naam Valeir Extra.

De Ryck Clément (33cl)

Clément is het recentste telg in de brouwgeschiedenis van Brouwerij De Ryck. De uitdaging was om een licht bier te brouwen, dat kan gedronken worden als een pils, maar met veel meer smaak, karakter en pit erin. Net zoals Clément De Ryck destijds, na WOI, de Spécial De Ryck brouwde met dezelfde opzet. Het nieuwe karaktervolle en hoppige blondje werd dan ook heel toepasselijk Clément gedoopt.

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.

Keun Kleinbier (33cl)

KEUN Kleinbier is klein in alcoholgehalte, maar groot in smaak. Het is een blond biertje van hoge gisting dat gebrouwen wordt met drie soorten mout en drie soorten hop. Door zijn lage alcoholgehalte en heel frisse afdronk is dit een heel lekker alternatief voor een pintje.

LaMaSa Metteko (33cl)

De Metteko van biervriendengroep LaMaSa is een zachte, niet al te complexe doordrinker. Hij heeft in eerste instantie een eerder fruitig aroma en laat zijn fris bitter kantje pas op het einde tevoorschijn komen. Het is een bier dat overal thuis is, zowel op een zonnig terras als tijdens een winterse filmavond.

Oosteke Brouwers Triple O7 (33cl)

Triple O7 is een typische Belgische tripel: goudblond van kleur, hoog alcoholgehalte, licht zoet van smaak,… Hij is het allemaal. Geen moeilijk bier, maar een vlot degustatiebier. Ook hier merk je de voorkeur van de Oosteke Brouwers voor kruidige bieren, vooral in de nasmaak steekt de kruidigheid de kop op. En dit onderscheidt hem toch wel van de vele andere tripels.

Van Den Bossche Lamoral (75cl)

Lamoral van Brouwerij Van den Bossche is een licht parelende tripel met een complexe smaak van pompelmoesbitter en pittige gember en de geur van zoete mandarijntjes. Vol van smaak en karaktervol. Hij start kruidig maar eindigt met een stevige bittere afdronk.

Sorteren op:

Review toevoegen
Katleen - 08-01-2022 16:16

Zeer mooi en lekker cadeau om te geven of te krijgen aan een bierliefhebber. Een unieke ervaring om de eigen streekbieren te ontdekken.

Hasret - 08-01-2022 00:30

Echt leuk gedaan en goed in de smaak gevallen!

Aangename kennismaking met deze service en tot een volgende keer!

JAAK VAN DER EEKEN - 05-01-2022 15:18

prachtig initiatief met superlekkere en prachtige biertjes

Marleen Van Cauwenbergh - 04-01-2022 13:07

snel en verzorgd en prima ok