Zoetebekje Zoetebekje Zoetebekje geschenkpakket
Zoetebekje Zoetebekje Zoetebekje geschenkpakket
Zoetebekje
1 Review | Review toevoegen
De allerlekkerste artisanale snoepjes, chocolade en koekjes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 36,90 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bebijn artisanale gommetjes (2x100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.

Borsbeekse Speculoos (4 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.

Hermes Truffels (150g)

Bij Chocolaterie Hermes in Ronse worden alle truffels met veel liefde en passie gemaakt. Alles gebeurt met de hand volgens de regels van de kunst en met ingrediënten van topkwaliteit. Zo gebruiken ze enkel échte boter en geen margarine, een verschil dat duidelijk merkbaar is. Het maakt ze namelijk decadent lekker.

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, valentin pralines of advocaat pralines.

Sorteren op:

Review toevoegen
Nathalie - 16-03-2022 17:24

Lekker pakket en ook leuk om af te geven! De ontvanger was heel tevreden, dus ik ook! :-)