3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen
3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 3 Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen
Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen
0 Review | Review toevoegen
Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Schorisse, Velzeke en Parike en geniet achteraf van het lekkers uit de streek

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 62,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

De wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 2023 zijn afgesloten.


Deelname Wandelzoektochten

Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door de Vlaamse Ardennen. Met deze 3 wandelzoektochten ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen. Bij elke tocht hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een restaurantbon (TableFever) of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen. Wandel je alle drie de tochten, dan kan je ook nog meedingen voor de prijzen van het eindklassement en kan je deelnemen aan een bonus wandelzoektocht.

Praktisch

Bij aankoop van dit belevingspakket zit je inschrijving voor de 3 wandelzoektochten inbegrepen. Je krijgt een kortingscode meegeleverd waarmee je gratis kan inschrijven via de website van de organisator. Daarna kan je er de trajecten van de zoektochten samen met de te zoeken foto's downloaden. Tot 1 november 2023 23u59 kan je je oplossing doorsturen via zijn website en meedingen voor het podium.

De wandelzoektochten lopen van 1 maart tot en met 1 november.

Lees meer over één van de wandelingen van de vorige editie in mijn verhalen.

Na je wandeling kan je genieten van heerlijke producten uit de omgeving waarin je gewandeld hebt.

't Notenboerke Milog notenlikeur

Milog is een aperitief op basis van wijn waarin vers geplukte groene, onrijpe walnoten minstens 6 maand werden geweekt. Je kan deze notenlikeur zowel koud als op kamertemperatuur drinken en als aperitief of digestief. In de wedstrijd Spirit Selection van het Concours Mondial de Bruxelles in 2019 won Milog een gouden medaille en werd de drank omschreven als een erg geslaagde likeur met steenfruit, noten en zelfs wat chocolade in een lange afdronk.
Meer over 't Notenboerke | Meer producten uit Zwalm

Bebijn artisanale gommetjes (100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde

Borsbeekse Speculoos (4 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.
Meer over Best Collection | Meer producten uit Zottegem

De Brakelhoen Advocaat met Brakelgin (350ml)

Deze heerlijke advocaat van Boutique Hotel De Brakelhoen werd extra op smaak gebracht met een scheutje van hun Brakelgin. Initieel merk je hier niet zo veel van, maar op het einde komt de gin zachtjes naar voor. Een advocaatje met een tikkeltje meer, zo zou je het kunnen omschrijven.
Meer over B&B De Brakelhoen | Meer producten uit Brakel

Hoeve 't Alkeveld confituur (210 ml)

In de hoevewinkel van Hoeve 't Alkeveld vind je naast zuivel ook verschillende confituren. Deze maakt Leen van fruit uit hun tuin of van fruit dat ze krijgt van een fruitwinkel uit de buurt. Het fruit op de hoeve wordt met veel liefde verzorgd, met de hand geplukt en met veel geduld verwerkt tot heerlijke confituren. Geen bewaarmiddelen, geen extra kleurstoffen, enkel fruit in het kwadraat. Je krijgt puur natuur op je boterham. Welke confituur in het pakket zit, hangt af van de voorraad.
Meer over Hoeve 't Alkeveld | Meer producten uit Zottegem

KriesPie Maarkedalse Tripel (33cl)

De Maarkedalse tripel is een donker blond, zacht en licht bitter bier. Het heeft een zekere fruitigheid die afkomstig is van een saison gist die opgekweekt werd ergens diep verscholen tussen de Maarkedalse heuvels. Het levert een zeer lekkere klassieke tripel op, wat in dit geval een compliment is. De tripel werd ontwikkeld door lokale brouwer en dorpsfiguur L’Anti. Toen hij besloot om op welverdiend pensioen te gaan, werd het bier van de ondergang gered door de Maarkedalse vrienden Kriestof en Pieter. Het bier zelf is nog steeds het bier dat destijds door L’Anti gebrouwen werd met de gist die hij zelf kweekte. Door het steeds opnieuw brouwen in zijn huisbrouwerij op Maarkedalse bodem, ontwikkelde hij een gist met een uniek karakter.

Meer over KriesPie | Meer producten uit Maarkedal

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.