HerbaThee
HerbaThee werd opgericht door Dorine Boebaert uit het mooie Dikkelvenne, deelgemeente van Gavere. Zij is voetreflexologe van opleiding, maar heeft daarnaast ook een grote passie voor kruiden. Daarom volgde ze een opleiding tot herboriste en breidde ze deze kennis nog verder uit met een opleiding kruidenverwerking.  

Haar kennis en passie gebruikt ze om heerlijke thee’s en tisanes samen te stellen. Een tisane is een kruideninfusie die geen echte theeblaadjes bevat, dus geen groene, zwarte of witte thee, maar enkel verschillende soorten kruiden. Zodra de mengeling gedroogde bladeren van de theeplant, Camellia sinensis, bevat, wordt ze thee genoemd. De kruiden die ze gebruikt kiest ze zorgvuldig uit waarbij ze heel veel belang hecht aan de kwaliteit.

“Mijn doel is om een lekkere thee of tisane toegankelijk te maken voor iedereen. Smaken verschillen dus bied ik een gamma aan van gevarieerde combinaties met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Omdat ik hou van de zuivere werking en smaak van de kruiden worden er geen aroma’s noch bewaarmiddelen toegevoegd aan de mengelingen.”
Dorine Boebaert


Dorine volgt het ritme van de natuur. Haar thee’s en tisanes zijn seizoensgebonden, zo heeft ze tijdens de kerstperiode een mengeling met smaken als gember, kaneel en sinaasappel en tijdens de zomer hibiscus, citroenmellise en tijm.

Elke thee of tisane bestaat uit verschillende kruiden waarvan er eentje het hoofdbestanddeel vormt. De thee’s en tisanes zijn niet enkel te gebruiken als dagelijkse kopje, maar kunnen ook medicinaal gebruikt worden als je ze 10-15 minuten laat trekken.


Weergave:
 


Bezig met laden...
HerbaThee Apoleon

HerbaThee Apoleon

Bevorderend voor de spijsvertering

11,00*

HerbaThee De Liefhebber

HerbaThee De Liefhebber

Verfrissende zomertisane

11,00*

HerbaThee Happy Me

HerbaThee Happy Me

Feel good thee

11,00*

HerbaThee Harmonie Ka

HerbaThee Harmonie Ka

Heerlijk ontspannende thee

11,00*

HerbaThee Hart Verwarmer

HerbaThee Hart Verwarmer

Hiervan krijg je het warm vanbinnen

11,00*

HerbaThee Tante Farilde

HerbaThee Tante Farilde

Zachte namiddagthee

11,00*

HerbaThee Volle Maan

HerbaThee Volle Maan

Goede nacht tisane

11,00*

HerbaThee Zuster Zuster

HerbaThee Zuster Zuster

Ontspannende en rustgevende tisane

11,00*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies