HerbaThee Zuster Zuster
HerbaThee Zuster Zuster (30g)
Ontspannende en rustgevende tisane

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

36 uur

€ 11,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
HerbaThee Zuster Zuster is een ontspannende en rustgevende tisane. Het is vooral een aanrader voor vrouwen omdat hij vrouwenblad, en moederkruid bevat, maar ook mannen kunnen er uiteraard van genieten.

Wil je de tisane drinken puur voor zijn smaak, dan laat je de kruiden 2-3 minuutjes trekken. Het zijn namelijk de aromatische geur- en smaakstoffen die als eerste vrijkomen uit de gedroogde kruiden. Wil je de tisane gebruiken omwille van de geneeskrachtige eigenschappen van de kruiden, dan laat je hem 10 tot zelfs 15 minuten afgedekt trekken.

Gebruik voor de bereiding warm tot net kokend water. De hoeveelheid kruiden hangt af van je eigen smaak, maar ligt rond 1 koffielepel per tas.

Omdat deze tisane verschillende kruiden met geneeskrachtige werking bevat, mag je er maximum twee à drie koppen per dag van drinken. Gebruik je de tisane voor zijn geneeskrachtige werking en laat je hem elke keer lang trekken, dan plan je best na een kuur van 3 weken een week rust in.

Opgepast, deze tisane mag je niet drinken als je zwanger bent. Als je twijfelt, vraag dan eerst raad aan je arts of apotheker.

Meer over HerbaThee | Meer producten uit Gavere

Informatie

Details

Producent
HerbaThee
Herkomst
Gavere
Verpakking
foliezakje
Inhoud
30 g
Type
tisane
Samenstelling
framboosblad, vrouwenblad, kamille, jasmijn, moederkruid
Bewaring
donker en droog bewaren

Allergenen

Allergenen
Geen