De mokka truffels van Chocolaterie Hermes worden volledig met de hand gemaakt en gevuld met boterroom op basis van échte boter. De zachte mokka-smaak van de truffels is afkomstig van mokka-extract dat werd toegevoegd aan de boterroom. Mokka-extract is in feite niets anders den een donkere karamel afgeblust met espressokoffie. De karamel geeft de mokka een lekkere volle smaak en neutraliseert gedeeltelijk de sterke bitterheid van de koffie. De mokka truffels worden tot slot afgewerkt met een laagje cacaopoeder en smaken verrukkelijk.
Opgepast, niet elke type truffel is steeds in voorraad.
Leander van Chocolaterie Hermes legt uit waarom:
"Truffels maken wij met boter, waardoor de houdbaarheid beperkter is dan met gewone pralines. Daarom maken we die in minder grote hoeveelheden. Tussen eind september en eind november zijn er van alle types voldoende in voorraad, maar de rest van het jaar kan er hier en daar een klein tekort zijn bij de truffels."
Meer over Chocolaterie Hermes |
Meer producten uit Ronse