Imkers-Fien-&-Dieter
Puur uit interesse volgde Dieter gedurende 2 jaar een opleiding tot imker. Via zijn peter-imker adopteerde hij zijn eerste bijenvolkje. Het houden van bijen vraagt een strikte verzorging en opvolging en hij kon daarbij best wel wat extra hulp gebruiken, dus bombardeerde hij zijn vrouw Fien tot helper-imker.

Hun fascinatie voor het leven van de bijen groeide en ook hun twee kinderen, Renée en Henri kregen al snel de bijenmicrobe te pakken. Ondertussen zijn ze enkele jaren bezig en hebben ze 12 bijenkasten staan. Ze oogsten hiervan meer honing dan wat ze zelf verbruiken per jaar en besloten daarom de honing te koop aan te bieden.

“Als je weet dat 1 bijtje in haar leven max 1/12e van een theelepel honing kan produceren dan is het onze plicht geen enkele gram verloren te laten gaan! Om die reden, en ook omdat het zo lekker is (en gezonder omdat het natuurlijke glucose en fructose bevat, in tegenstelling tot de geraffineerde suikers in al onze voeding!) vond ik het mijn plicht om het ook aan derden te kunnen aanbieden.”
Fien Pauwels


Weergave:
 


Bezig met laden...
Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Zomerse honing van op d’Haye

10,00*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies