Belevingspakket Wandelen in Herzele - Noord Geschenkpakket Wandelen in Herzele - Noord Producten Wandelen in Herzele - Noord
Belevingspakket Wandelen in Herzele - Noord Geschenkpakket Wandelen in Herzele - Noord Producten Wandelen in Herzele - Noord
Wandelen in Herzele - Noord
Dit belevingspakket brengt je naar de noordelijke deelgemeenten van Herzele. Ontdek 35,4 km aan prachtige wandelwegen en snuif cultuur op in het centrum van Herzele.

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

36 uur

€ 57,50 *
Prijs per mp
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wandelbrochures: 5x Wandelen in Herzele

Met dit belevingspakket ontdek je de noordelijke deelgemeenten van Herzele en hun lokale producten.

De Erfgoedwandeling is er eentje om cultuur op te snuiven en in de geschiedenis te duiken. Deze korte wandeling brengt je in 2,5 km langs alle bezienswaardigheden in het centrum van Herzele. Van hieruit kan je aansluitend de Kastelenroute wandelen: in 6,4 km van Herzele centrum naar deelgemeente Ressegem en weer terug. Deze wandeling brengt je langs de burcht, de motte en het kasteel du Parc Locmaria. Het kasteel zelf kan je niet zien, maar de kasteeldreef met zicht op Molen te Rullegem maakt op zich ook al indruk. Ook het Tweemolenspad kan je met deze twee wandelingen combineren. Het brengt je in een lus van 9,6 km langs Molen te Rullegem en Molen ter Rijst en door een prachtig stukje natuur van het Doormansbos.

Via de Kampenroute wandel je langs rustige wegen vanuit deelgemeente Borsbeke naar de grens met Sint-Lievens-Houtem. Deze 7,6 km lange wandeling brengt je niet langs de mooiste wandelpaden maar trakteert je wel op onverwachte en prachtige vergezichten. Bij mooi weer kan je in de verte zelfs Gent zien liggen. Je kan deze route linken aan de Hillegemroute als je aan de trambaanbrug rechtdoor blijft wandelen in plaats van af te slaan naar de oude trambedding onder de brug. Je volgt dan nog een stuk de oude heerweg tot aan de oude zavelput. Daar kan je inpikken op de Hillegemroute, een wandelroute van 9,3 km die je door de kouters en het centrum van deelgemeente Hillegem voert.

In totaal vind je in dit belevingspakket 35,4 km aan wandelplezier. Alle wandelingen kunnen apart gedaan worden of kunnen zoals hierboven beschreven gecombineerd worden. Met dit belevingspakket kan je daarbij ook nog eens genieten van de streekproducten die je passeert op je wandeling. Zowel de Erfgoedroute als het Tweemolenspad en de Kastelenroute brengt je langs Brouwerij De Ryck, de Kampenroute klimt omhoog langs de wijngaard van Wijndomein Pres de Gand en de Hillegemroute brengt je nét niet voorbij de deur van Kattekwaad Artisanale Lekkernijen. Van al deze producenten vind je een heerlijke selectie in dit pakket.
 

Inhoud:

  • De Ryck Arend tripel (33cl)
  • De Ryck Special (33cl)
  • De Ryck bierpaté (180g)
  • Kattekwaad Whisky-vijgen-noten of gedroogde vruchten-amaretto confituur (210ml)
  • Kattekwaad Paprika ketchup (210ml)
  • Pres de Gand Auxerrois 2018 (75cl)
  • Geschenkverpakking