Producten Wandelzoektocht Schorisse Geschenkpakket Wandelzoektocht Schorisse Geschenkpakket Wandelzoektocht Schorisse
Producten Wandelzoektocht Schorisse Geschenkpakket Wandelzoektocht Schorisse Geschenkpakket Wandelzoektocht Schorisse
Wandelzoektocht Schorisse
0 Reviews | Review toevoegen
Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Schorisse en geniet achteraf van het lekkers uit Maarkedal

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

Leverbaar vanaf december 2022

€ 37,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deelname Wandelzoektocht Schorisse

Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door Schorisse, deelgemeente van Maarkedal. Met deze wandelzoektocht ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen. Bij deze wandeling hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een restaurantbon (TableFever) of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen.

Praktisch

Bij aankoop van dit belevingspakket zit je inschrijving voor de wandelzoektocht in Schorisse inbegrepen. Je krijgt een kortingscode meegeleverd waarmee je gratis kan inschrijven via de website van de organisator. Daarna kan je er het traject van de zoektocht samen met de te zoeken foto's downloaden. Tot 1 november 2023 23u59 kan je je oplossing doorsturen via zijn website en meedingen voor het podium.

De wandelzoektocht loopt van 1 maart tot en met 1 november.

Lees meer over één van de wandelingen van de vorige editie in mijn verhalen.

Na je wandeling kan je genieten van heerlijke producten uit de directe omgeving waarin je gewandeld hebt.

Bebijn artisanale gommetjes (2 x 100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren. Bart is woonachtig in Schorisse, vandaar dat deze Oudenaardse snoepjes hun weg vonden naar dit belevingspakket.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde

KriesPie Maarkedalse Tripel (33cl)

De Maarkedalse tripel is een donker blond, zacht en licht bitter bier. Het heeft een zekere fruitigheid die afkomstig is van een saison gist die opgekweekt werd ergens diep verscholen tussen de Maarkedalse heuvels. Het levert een zeer lekkere klassieke tripel op, wat in dit geval een compliment is. De tripel werd ontwikkeld door lokale brouwer en dorpsfiguur L’Anti. Toen hij besloot om op welverdiend pensioen te gaan, werd het bier van de ondergang gered door de Maarkedalse vrienden Kriestof en Pieter. Het bier zelf is nog steeds het bier dat destijds door L’Anti gebrouwen werd met de gist die hij zelf kweekte. Door het steeds opnieuw brouwen in zijn huisbrouwerij op Maarkedalse bodem, ontwikkelde hij een gist met een uniek karakter.

Meer over KriesPie | Meer producten uit Maarkedal

Hofke ter Musse Mussebier (33cl)

Alleen al door zijn kleurrijk en vrolijk etiket springt het Mussebier onmiddellijk in het oog. Dit huisbier van het vintage café van Hofke ter Musse werd speciaal voor hen gebrouwen door de Maarkedalse brouwer L’Anti, een gekende figuur in de streek. Het werd een fris en bitter bier met citrussmaken dat zich uitstekend laat drinken in de zon op het terras van Hofke ter Musse. Tot voor kort was het enkel ter plaatste beschikbaar, maar vanaf nu kan je er ook thuis van genieten. Sluit je ogen en waan jezelf in het prachtige landschap van de Maarkedalse heuvels.
Meer over Hofke ter Musse | Meer producten uit Maarkedal

Au Château Chocolat Botertruffels (200g)

De botertruffels van Au Château Chocolat zijn er in twee versies: omhuld met witte chocoladeschilfertjes en de klassieker met melkchocoladeschilfertjes. De boterroom werd door Charlotte zelf gemaakt met hoeveboter uit het nabijgelegen Horebeke. Elke truffel wordt met de hand omhuld met chocolade en liefde. Een topklassieker die altijd smaakt! Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket de witte truffels of de melkchocolade truffels.
Meer over Au Château Chocolat | Meer producten uit Maarkedal
 

Ontdek ook de andere wandelzoektochten of ga voor het combipakket met de 3 wandelzoektochten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.