Wandelzoektocht Everbeek
Wandelzoektocht Everbeek
0 Reviews | Review toevoegen

Uitdagende fotozoektocht in en rond Everbeek

Standaard levertijd

2-3 werkdagen als alle producten in voorraad zijn

Statiegeld

€ 0,20  

€ 34,20
€ 30,80
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deelneming Wandelzoektocht Everbeek

Bij aankoop van dit belevingspakket zorgen wij voor je inschrijving voor de wandelzoektocht in en rond Everbeek. Je zal van de organisator een mail ontvangen met daarin de toegangscode om op de website van Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen het traject van de zoektocht samen met de te zoeken foto's te downloaden. Bij deze fotozoektocht moet je noteren in welk vierkant van de overzichtskaart de foto genomen werd. Tot 1 november 2020 23u59 kan je je oplossing doorsturen via hun website door gebruik te maken van diezelfde code.
Lees meer over deze wandeling in onze verhalen.

Na je wandeling kan je genieten van heerlijke producten uit de omgeving waarin je gewandeld hebt.

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.
Meer over ESME-Shop  |  Meer producten uit Brakel

ESME-shop Grimaldie blond (33cl)

Grimaldie blond is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk blond bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Verdicchio di Matelica. Dit is een witte Italiaanse wijn die gemaakt wordt van de Verdicchio druif rondom het dorp Matelica in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% witte wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een interessante en sprankelende toets aan het bier naast de zachte, bittere afdronk.
Meer over ESME-Shop  |  Meer producten uit Brakel

Fien & Dieter's Lentehoning (250g)

Lentehoning smaakt anders dan zomerhoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de zomer. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.
Meer over imkers Fien & Dieter  |  Meer producten uit Brakel

Litomcello pompelmoes (20cl)

Iedereen kent wel limoncello, de bekende citroenlikeur uit de streek rond Napels in Italië. Maar ken je Litomcello uit de streek rond Brakel al? Litomcello heeft verschillende cello’s waaronder deze Litomcello Pompelmoes, door Tom artisanaal bereid zonder kleur- of bewaarmiddelen. Door de schil van roze pompelmoezen te gebruiken, krijgt de likeur een zachte pompelmoessmaak mee en is hij wat bitterder dan de klassieke limoncello. Verrassend anders, maar heel lekker!
Meer over Litomcello  |  Meer producten uit Brakel

Litomcello sinaasappel (20cl)

Door de schil van sinaasappels te gebruiken, krijg je een heel zachte likeur met duidelijke sinaasappelsmaak maar nog altijd met de frisse twist zoals de klassieke limoncello.
Meer over Litomcello  |  Meer producten uit Brakel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten