Producten Wandelzoektocht Velzeke Geschenkpakket Wandelzoektocht Velzeke Geschenkpakket Wandelzoektocht Velzeke
Producten Wandelzoektocht Velzeke Geschenkpakket Wandelzoektocht Velzeke Geschenkpakket Wandelzoektocht Velzeke
Wandelzoektocht Velzeke
0 Reviews | Review toevoegen
Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Velzeke en geniet achteraf van het lekkers uit Zottegem en Zwalm

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

Leverbaar vanaf december 2022

€ 40,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deelname Wandelzoektocht Velzeke

Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door Velzeke, deelgemeente van Zottegem. Met deze wandelzoektocht ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen. Bij deze wandeling hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een restaurantbon (TableFever) of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen.

Praktisch

Bij aankoop van dit belevingspakket zit je inschrijving voor de wandelzoektocht in Velzeke inbegrepen. Je krijgt een kortingscode meegeleverd waarmee je gratis kan inschrijven via de website van de organisator. Daarna kan je er het traject van de zoektocht samen met de te zoeken foto's downloaden. Tot 1 november 2023 23u59 kan je je oplossing doorsturen via zijn website en meedingen voor het podium.

De wandelzoektocht loopt van 1 maart tot en met 1 november.

Lees meer over één van de wandelingen van de vorige editie in mijn verhalen.

Na je wandeling kan je genieten van heerlijke producten uit de directe omgeving waarin je gewandeld hebt.

't Notenboerke Milog notenlikeur

Milog is een aperitief op basis van wijn waarin vers geplukte groene, onrijpe walnoten minstens 6 maand werden geweekt. Je kan deze notenlikeur zowel koud als op kamertemperatuur drinken en als aperitief of digestief. In de wedstrijd Spirit Selection van het Concours Mondial de Bruxelles in 2019 won Milog een gouden medaille en werd de drank omschreven als een erg geslaagde likeur met steenfruit, noten en zelfs wat chocolade in een lange afdronk.
Meer over 't Notenboerke | Meer producten uit Zwalm

Borsbeekse Speculoos (8 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.
Meer over Best Collection | Meer producten uit Zottegem

Hoeve 't Alkeveld confituur (2 x 210 ml)

In de hoevewinkel van Hoeve 't Alkeveld vind je naast zuivel ook verschillende confituren. Deze maakt Leen van fruit uit hun tuin of van fruit dat ze krijgt van een fruitwinkel uit de buurt. Het fruit op de hoeve wordt met veel liefde verzorgd, met de hand geplukt en met veel geduld verwerkt tot heerlijke confituren. Geen bewaarmiddelen, geen extra kleurstoffen, enkel fruit in het kwadraat. Je krijgt puur natuur op je boterham. Welke confituur in het pakket zit, hangt af van de voorraad.
Meer over Hoeve 't Alkeveld | Meer producten uit Zottegem

 

Ontdek ook de andere wandelzoektochten of ga voor het combipakket met de 3 wandelzoektochten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.