Producten Wandelzoektocht Parike Geschenkpakket Wandelzoektocht Parike Geschenkpakket Wandelzoektocht Parike
Producten Wandelzoektocht Parike Geschenkpakket Wandelzoektocht Parike Geschenkpakket Wandelzoektocht Parike
Wandelzoektocht Parike
0 Reviews | Review toevoegen
Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Parike en geniet achteraf van het lekkers uit Brakel

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

Leverbaar vanaf december 2022

€ 45,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deelname Wandelzoektocht Parike

Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door Parike, deelgemeente van Brakel. Met deze wandelzoektocht ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen. Bij deze wandeling hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een restaurantbon (TableFever) of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen.

Praktisch

Bij aankoop van dit belevingspakket zit je inschrijving voor de wandelzoektocht in Parike inbegrepen. Je krijgt een kortingscode meegeleverd waarmee je gratis kan inschrijven via de website van de organisator. Daarna kan je er het traject van de zoektocht samen met de te zoeken foto's downloaden. Tot 1 november 2023 23u59 kan je je oplossing doorsturen via zijn website en meedingen voor het podium.

De wandelzoektocht loopt van 1 maart tot en met 1 november.

Lees meer over één van de wandelingen van de vorige editie in mijn verhalen.

Na je wandeling kan je genieten van heerlijke producten uit de directe omgeving waarin je gewandeld hebt.

De Brakelhoen Advocaat met Brakelgin (350ml)

Deze heerlijke advocaat van Boutique Hotel De Brakelhoen werd extra op smaak gebracht met een scheutje van hun Brakelgin. Initieel merk je hier niet zo veel van, maar op het einde komt de gin zachtjes naar voor. Een advocaatje met een tikkeltje meer, zo zou je het kunnen omschrijven.
Meer over B&B De Brakelhoen | Meer producten uit Brakel

Fien & Dieter's Zomerhoning (250g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.
Meer over imkers Fien & Dieter  |  Meer producten uit Brakel

Litomcello (20cl)

Iedereen kent wel limoncello, de bekende citroenlikeur uit de streek rond Napels in Italië. Maar ken je Litomcello uit de streek rond Brakel al? Litomcello heeft verschillende cello’s waaronder de klassieker van citroen, maar ook de wat pittigere van limoen, een zachte van sinaasappel en een licht bittere van pompelmoes. Ze worden door Tom artisanaal bereid, uiteraard zonder kleur- of bewaarmiddelen. Welke cello in het pakket zit, hangt af van de voorraad.
Meer over Litomcello | Meer producten uit Brakel

 

Ontdek ook de andere wandelzoektochten of ga voor het combinpakket met de 3 wandelzoektochten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.