3 prachtige wandelzoektochten van 10-12 km in Sint-Goriks-Oudenhove (Zottegem), Everbeek (Brakel) en Ruien (Kluisbergen) gecombineerd met heerlijke streekproducten uit de directe omgeving


Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door de Vlaamse Ardennen. Met deze 3 wandelzoektochten ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen.

Met onze belevingspakketten kan je achteraf als beloning voor het geleverde werk genieten van heerlijke streekproducten uit de omgeving waar je gewandeld hebt.

Bij elke tocht hoort ook een fotozoektocht en deze is voor elke route een beetje anders. De wandelingen lopen grotendeels langs wandelknooppunten, dus je kan je de hele weg volledig focussen op de het vinden van de 16 foto's. Deze foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisatoren en maak je kans op het winnen van een waardebon voor een restaurant uit de Vlaamse Ardennen. Wandel je alle drie de tochten, dan kan je ook meedingen voor de prijzen van het eindklassement. Deze gaan van een waardebon voor een restaurant tot gratis deelname aan de wandelzoektochten in 2021.

Wil je enkel deelnemen aan de zoektochten, dan verwijzen we je graag door naar de website van Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen.

De wandelzoektochten lopen nog tot 1 november, de belevingspakketten kan je aankopen t.e.m. 15 oktober.

Lees meer over de wandeling inEverbeek in onze verhalen.Weergave:
 


Bezig met laden...
10%
3 Wandelzoektochten

3 Wandelzoektochten

3 fotozoektochten in en rond Sint-Goriks-Oudenhove, Everbeek en Ruien

45,80

41,20

10%
Wandelzoektocht Everbeek

Wandelzoektocht Everbeek

Uitdagende fotozoektocht in en rond Everbeek

34,20

30,80

10%
Wandelzoektocht Sint-Goriks-Oudenhove

Wandelzoektocht Sint-Goriks-Oudenhove

Toffe fotozoektocht in en rond Sint-Goriks-Oudenhove

33,50

30,10


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.