Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur

3 prachtige wandelzoektochten van ongeveer 11 km in Sint-Blasius-Boekel, Kwaremont en Viane gecombineerd met heerlijke streekproducten uit de directe omgeving


Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door de Vlaamse Ardennen. Met deze 3 wandelzoektochten ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen.

Met deze belevingspakketten kan je achteraf als beloning voor het geleverde werk genieten van heerlijke streekproducten uit de directe omgeving waarin je gewandeld hebt.

Bij elke tocht hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. Je kan hierbij kiezen uit twee niveau's: 16 uitdagende foto's of de wat meer relaxe versie met 12 iets gemakkelijkere foto's. Bij inschrijving ontvang je de foto's voor beide versies en je kan ook je resultaten voor beide indienen, maar in dat geval is het je score op de gewone versie die zal tellen voor het eindklassement.

De wandelingen lopen langs wandelknooppunten, dus je kan je de hele weg volledig focussen op de het vinden van de foto's. Wie wil kan via een QR code de route ook volgen via de app RouteYou. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een boekenbon van Somers Bookshop of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen. Wandel je alle drie de tochten, dan kan je ook nog meedingen voor de prijzen van het eindklassement.

Wil je enkel deelnemen aan de zoektochten, dan verwijs ik je graag door naar de website van Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen.

De wandelzoektochten lopen van 1 maart tot en met 1 november. De routes kunnen gedownload worden van 29 februari tot en met 15 oktober.

Lees meer over één van de wandelingen van 2020 in mijn verhalen.

Bezig met laden...
Uitverkocht Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen
Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen

Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Sint-Blasius-Boekel, Kwaremont en Viane en geniet achteraf van het lekkers uit de streek

44,60

Bekijk

Laatst bekeken producten