3 prachtige wandelzoektochten van 10 km in Beerlegem (Zwalm), Nukerke (Maarkedal) en Goeferdinge (Geraardsbergen) gecombineerd met heerlijke streekproducten uit de directe omgeving


Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door de Vlaamse Ardennen. Met deze 3 wandelzoektochten ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen.

Met onze belevingspakketten kan je achteraf als beloning voor het geleverde werk genieten van heerlijke streekproducten uit de omgeving waar je gewandeld hebt.

Bij elke tocht hoort ook een fotozoektocht waarbij je moet op zoek gaan naar 16 foto's. De wandelingen lopen grotendeels langs wandelknooppunten, dus je kan je de hele weg volledig focussen op de het vinden van de foto's. Deze foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een mooie prijs. Mis je er 1 of 2, maakt niet uit, ook dan maak je kans op een mooie prijs. Wandel je alle drie de tochten, dan kan je ook nog meedingen voor de prijzen van het eindklassement. Deze gaan van een waardebon tot gratis deelname aan de wandelzoektochten in 2022.

Wil je enkel deelnemen aan de zoektochten, dan verwijzen we je graag door naar de website van Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen.

De wandelzoektochten lopen van 1 maart tot 1 november. Je kan je nu al inschrijven, maar de zoektochten komen pas op 28 februari online.

Lees meer over één van de wandelingen van vorige editie in onze verhalen.Weergave:
 


Bezig met laden...
10%
3 Wandelzoektochten

3 Wandelzoektochten

3 fotozoektochten in en rond Beerlegem, Nukerke en Goeferdinge

58,20

52,35

10%
Wandelzoektocht Beerlegem

Wandelzoektocht Beerlegem

Toffe fotozoektocht in en rond Beerlegem (Zwalm)

35,80

32,20

10%
Wandelzoektocht Goeferdinge

Wandelzoektocht Goeferdinge

Uitdagende fotozoektocht in en rond Goeferdinge (Geraardsbergen)

40,10

36,05

10%
Wandelzoektocht Nukerke

Wandelzoektocht Nukerke

Uitdagende fotozoektocht in en rond Nukerke (Maarkedal)

38,70

34,80