3 prachtige wandelzoektochten van ongeveer 11 km in Schorisse, Velzeke en Parike gecombineerd met heerlijke streekproducten uit de directe omgeving


Doe je wandelschoenen aan en trek op ontdekkingstocht door de Vlaamse Ardennen. Met deze 3 wandelzoektochten ontdek je nieuwe plekken, geniet je van prachtige vergezichten, kom je over onbekende paadjes en komt je stappenteller vlotjes voorbij de 10.000 stappen.

Met deze belevingspakketten kan je achteraf als beloning voor het geleverde werk genieten van heerlijke streekproducten uit de directe omgeving waarin je gewandeld hebt.

Bij elke tocht hoort ook een fotozoektocht waarbij je op zoek moet naar foto's. Je kan hierbij kiezen uit twee niveau's: 16 uitdagende foto's of de wat meer relaxe versie met 12 iets gemakkelijkere foto's. Bij inschrijving ontvang je de foto's voor beide versies en je kan ook je resultaten voor beide indienen, maar in dat geval is het je score op de gewone versie die zal tellen voor het eindklassement.

De wandelingen lopen langs wandelknooppunten, dus je kan je de hele weg volledig focussen op de het vinden van de foto's. Wie wil kan via een QR code de route ook volgen via de app RouteYou. De foto's zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop de wandelpaden. Heb je alle foto's gevonden, dan kan je je antwoorden indienen bij de organisator en maak je kans op het winnen van een restaurantbon (TableFever) of een geschenkbon die je bij mij kan inwisselen. Wandel je alle drie de tochten, dan kan je ook nog meedingen voor de prijzen van het eindklassement en kan je deelnemen aan een bonus wandelzoektocht.

Wil je enkel deelnemen aan de zoektochten, dan verwijs ik je graag door naar de website van Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen.

De wandelzoektochten lopen van 1 maart tot en met 1 november. De routes kunnen gedownload worden vanaf 28 februari.

Lees meer over één van de wandelingen van 2020 in mijn verhalen.Weergave:
 


Bezig met laden...
Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen

Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen

Trek je wandelschoenen aan en neem je haviksogen mee om op fotozoektocht te gaan in Schorisse, Velzeke en Parike en geniet achteraf van het lekkers uit de streek

62,00*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies